SEAAN

Sunday, 11 December 2016

        Arrival and check in

        Time: check in start from 14:00 at hotel lobby

        Venue:  To be determined

 

Monday, 12 December 2016

        Venue:  Meeting Hall, 9 floor, A6 Building, Vietnam National Satellite Centre (VNSC)

        08:30-08:50        Registration

        08:50-09:00         Welcome speech and opening (Prof. Boonrucksar Soonthornthum)

        09:00-10:30         SEAAN business meeting (WG Reports, country Reports)

        10:30-10:50         Morning tea break

        10:50-12:00         SEAAN business meeting

        12:00-13:30         Lunch break

        13:30-14:15 (45min)        Keynote I

        14:15-15:35 (80min)        Session 1

        15:35-15:50         Tea/coffee break 1 (4 presentations @20min)

        15:50-17:10 (80min)        Session 2 (4 presentations @20min)

        19:00-21:00         Conference banquet

 

Tuesday, 13 December 2016

        09:00-11:00 (2hours)       Keynote II & Workshop

        11:00-11:15         Tea/coffee break

        11:15-12:35 (80min)        Session 4 (4 presentations @20min)

        12:35-13:30         Lunch

        13:30-14:30 (60min)        Session 5 (3 presentations @20min)

        14:30-14:50         Tea/coffee break

        14:50-17:20 (150min)      Visit VNSC Observatory and future site in Hoa Lac High Tech Park

        19:00-21:00         Dinner

 

Wednesday, 14 December 2016

        Excursion/free day and departure

        Time:     08:00-17:00

        Program:             Bai Dinh Pagoda & Trang An Eco Tour

Additional information